Șcheia: tânăr condamnat la închisoare, săltat de luptătorii SAS dintr-o casă de adunare

În după amiaza zilei de ieri, 16.01.2020, la ora 18.23, polițiștii S.P.R. 9 Șcheia au primit în vederea punerii în aplicare,  mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Suceava, pe numele lui unui tânăr  de 26 ani, domiciliat în comuna Șcheia, prin care a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an și 8 luni închisoare, pentru comiterea a două infracțiuni de conducere auto fără permis, la ultimul act reținându-se și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La ora 20.00 cu sprijinul grupei SAS, polițiștii S.P.R. 9 Șcheia l-a identificat pe acesta la o casă de adunare de rit penticostal, unde după declinarea calităţii şi identificarea tânărului, i s-a adus la cunoștință conținutul mandatului de arestare.

Bărbatul a început să opună rezistență fizică și era agitat fizic și verbal, motiv pentru care a fost imobilizat de către luptătorii S.A.S., după care a fost condus la sediul Poliției Comunale Șcheia fiind preluat de o escortă din cadrul subunității și transportat la Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *