Scheletul unui spânzurat necunoscut, găsit în păduricea Zamca, ieri după amiază

Ieri după amiază, Secția de Poliție Rurală  Șcheia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un schelet uman este atârnat cu o funie de un copac.

În data de 09.11.2021, în jurul orelor 13:40, numitul Ețcu Adelin a fost sesizat de către nepoții soției sale cu privire la faptul că un schelet atârnă cu o funie de un copac în păduricea Zamca, versantul către comuna Șcheia, dincolo de calea ferată, vizavi de depozitul Radburg.

Polițiștii veniți la fața locului au identificat un craniu uman de care atârna un hanorac de culoare gri, agățat de o funie, de creanga unui copac.

La nivelul solului, sub stratul de vegetație uscat, au fost identificate mai multe fragmente osoase umane. La câțiva metri distanță față de copacul de care atârna cadavrul, a fost găsită o pereche de pantofi sport. Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de identitate în vederea stabilirii identității acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”,  ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *