Schimb de cai și căruțe, troc bun inițial, soldat cu bătaie între proprietarii atelajelor și animalelor, ulterior, la Forăști

Ieri dimineață, pe la ora 10.15, polițiștii din Vadu Moldovei au fost sesizaţi telefonic de un tânăr  de 26 ani, A.C., din  comuna Drăgușeni,  despre faptul că în satul Antoceni, comuna Forăști, este agresat de un bărbat de 47 ani, cu domiciliul în comuna Păstrăveni, județul Neamț, locuitor în satul Antoceni – Forăști, județul Suceava, , care i-a furat și calul.

Din cercetări s-a stabilit că la 07.08.2019, în jurul orei 18.00, la locuința reclamantului a ajuns cel reclamat, V.D. din Păstrăveni – Neamț.

Polițiștii arată că în urma unei înțelegeri între cei doi, s-a căzut de acord să se facă un schimb de atelajele hipo și cai, în sensul că V.D. i-a oferit calul și atelajul hipo, proprietatea sa, lui A.C., iar acesta din urmă, i-a oferit  în schimb calul și atelajul hipo, proprietatea lui personală.

La 08.08.2019, în jurul orei 10.00, A.C. din Drăgușeni Suceava s-a deplasat la locuința lui V.D. din satul Antoceni, comuna Forăști.  A pătruns în curtea acestuia, nefiind mulțumit de schimbul făcut și dorind să-i fie înapoiate calul și căruța,  care au făcut obiectul înțelegerii  din ziua anterioară.

V.D., văzând că partenerul de afaceri  a intrat în curte și că are un ton amenințător, a început și el să-l amenințe cu acte de violență, ”fără a folosi violența fizică asupra acestuia”, cum spun polițiștii.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,violare de domiciliu”, și ,,amenințare”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *