Mopan Suceava
Actualitate

Schimbare de gardă la operațiunile militare de decontaminare în municipiul Suceava. Militarii din Huși au fost retrași, vin militari din Pitești

Siteul Forțele Terestre Românie a anunțat că militarii Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) de la Huşi care au acționat pentru dezinfectarea mai multor spații din municipiul Suceava au fost înlocuiți de camarazii lor din Batalionul 49 Apărare CBRN din Piteşti. Misiunile de limitare a răspândirii COVID-19 în Suceava continuă.

Militarii din Huşi au fost retraşi  într-o locație izolată, pentru o perioadă de 14 zile, în izolare preventivă, fiind în prezent în evaluări medicale, a anunțat siteul Forțelor Terestre Române.
”Aşadar, „chimiştii” comandați de căpitanul Andrei Băhnăreanu vor petrece sărbătorile Pascale departe de familii, dar cu sufletul plin de bucuria ajutorului acordat bucovinenilor şi, mai ales, a misiunii îndeplinite.

Plutonierul adjutant principal Costel Moldovanu, subofițerul de comandă al unității de Apărare CBRN din Huşi, a adus colegilor săi câteva produse tradiționale pentru ca zilele de Paşti să nu treacă fără a fi marcate cum se cuvine, chiar şi în astfel de condiții. De asemenea, o surpriză a fost şi oferirea de către elevii Şcolii Gimnaziale Valea Grecului a unor desene cu tematică pascală.
În demersul său, subofițerul de comandă l-a avut alături pe fiul său, Andrei Moldovanu, student la psihologie și membru voluntar în Comitetul de sprijin al familiilor militarilor din Batalionul 202 Apărare CBRN aflați în misiuni pentru limitarea răspândirii și combaterea COVID-19.
Doar împreună învingem!”, se mai arată în comunicatul publicat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *