”Școală de șoferi”, cu iz penal la Dornești. Fiica de 16 ani aflată la volan și tatăl de 55 care o îndruma, au fost suprinși de polițiști circulând pe o uliță a satului

La 30.03.2019,ora 11.22, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe un DC neclasificat din comuna Dornești, autoturismul condus de o minoră de 16 ani din municipiul Rădăuți și în care se afla ca pasager tatăl său, un bărbat de 55 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minora nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de tatăl ei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, minora fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 55 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *