”Școală de șoferi”, finalizată cu dosare penale la Șerbăuți. Eleva: o tânără de 16 ani iar ”instructorul” un băietan de 22 de ani

O echipă de polițiști din cadrul SPR 13 Bălcăuți au observat, în seara zilei de  15.11.2020, orele 21:50, pe raza comunei Șerbăuți, un autoturism suspect.  Motiv pentru care s-a procedat la punerea în funcțiune a semnalelor luminoase de oprire, în vederea verificării vehiculului în cauză. După ce polițiștii au pus în funcțiune semnalele luminoase de pe capota mașinii, Polițiștii au observat că persoana de sex masculin care se afla pe scaunul din dreapta-față, a coborât din autoturism, iar persoana de sex feminin, care s-a aflat pe scaunul din stânga-față, respectiv la volan, a trecut pe scaunul din dreapta.

Cu ocazia solicitării documentelor personale și ale autovehiculului, conducătoarea auto, o adolescentă  de 16 ani, localnică, a declarat verbal că nu deține permis de conducere și nu are asupra sa documentele personale, ci doar ale autoturismului.  S-a găsit și principalul suspect, un tânăr de 22 de an din comuna Șerbăuți, care i-a dat mașina pe mână.

S-a întocmit dosar penal față de adolescenta șoferiță fără carnet pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  iar pentru tânărul ”instructor auto” și pentru „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus către o persoană care nu deține permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.