ŞCOALĂ DE ŞOFERI ÎN FAMILIE. SOŢIA ŞI-A PUS BĂRBATUL SĂ CONDUCĂ DEŞI ACESTA NU AVEA PERMIS, PE DRUMUL „TECIOARĂ” DIN HORODNICU DE SUS

La 16.09.2018, ora 20.45, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat, denumit popular „Tecioară”, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani din comuna Zvoriștea și în care se afla ca pasager, soția sa de 28 de ani, tot din comuna Zvoriștea.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, autoturismul fiindu-i încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de soţia sa.
În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar femeia de 28 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *