Şcoală de şoferi, pe noapte, întreruptă de un control al poliţiei. O tânără de 18 ani, fără permis, ieşită cu maşina la turat prin Cornu Luncii

În seara zilei de ieri, 10.06.2019, ora 21.15, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe strada Principală din comuna Cornu Luncii, un autoturism condus de o localnică de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 23 de ani din orașul Liteni, care știa faptul că, aceasta nu are permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânăra de 18 ani fiind cercetată  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 23 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.