Mopan Suceava
Sport

Școala din Putna, pepinieră pentru sportivi de performanță. Putneanul Ioan Onea, printre cei cinci elevi de la LPS Suceava convocați la echipa națională U18 de rugby a României pentru meciul cu Polonia

Școala Gimnazială „Mitropolit Iacob Putneanul din Putna, recunoscută pentru competițiile sportive locale, județene, naționale și internaționale pe care le organizează anual, fie în domeniul fotbalului, tenisului de masă, lupte ori rugby, culege roadele muncii susținute depuse cu pasiune și tenacitate. Nu numai în rezultatele întrecerilor sportive, ci și în formarea de sportivi de performanță.

Directorul instituțiilor de învățământ din comuna Putna, prof. Ciprian Florentin Crețan a anunțat cu justificată și îndreptățită mândrie: „Un putnean la națională! Ioan Onea s-a numărat printre cei cinci elevi de la LPS Suceava convocați la echipa națională U18 a României pentru meciul cu Polonia! Elevul școlii noastre care a fost de două ori campion județean la rugby-tag în ciclul gimnazial ne face o mare bucurie! Felicitări antrenorilor Mihai Coca și Codrin Prorociuc! Suntem mândri de tine, Ioane!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *