ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN VOITINEL A SĂRBĂTORIT „ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE” LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DE LA SOLCA. EMOȚII, DARURI ȘI ÎMPLINIRE SUFLETEASCĂ PENTRU TOȚII ”BUNICII” DIN CĂMIN

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială din Voitinel au sărbătorit „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” ieri, 1 octombrie 2018, la Căminul de bătrâni de la Solca.
Alăturându-se Asociației Proiect Pro Europa, reprezentată de prof. Daniela Luminița Ceredev, elevii și profesorii au oferit, pentru toți ”bunicii” căminului de bătrâni de la Solca, daruri și momente de emoție transmise printr-un spectacol susținut de elevi. Copiii au oferit dulciuri, sucuri, prăjituri, alimente și au făcut vizite în camerele celor care nu s-au putu deplasa.
”Astăzi, într-o zi de mare sărbătoare, am avut parte de bucurie și împlinire sufletească! Cu mic, cu mare, cu reținere sau curiozitate, am pășit în „casa” bunicilor de la Solca. Camerele lor poate nu sunt foarte mari, dar au suflete imense și altare cu desene de la copii, fețele lor poate că au urme de trecere prin viață, însă privirile transmit atâta frumusețe…! Mulțumim din suflet doamnei Daniela Ceredeev, sufletul acestor acțiuni, cea care ne-a oferit șansa de a fi mai buni, de a învăța că bucuriile chiar vin din lucruri mărunte….tuturor celor care au dat o mână de ajutor, doamnei primar din Voitinel, doamnei director, cadrelor didactice, elevilor, voluntarilor….vă mulțumim!”, a transmis Andreea Vasiloschi-Aanei, profesor de limba română la școala din Voitinel la finalul unei zile pline de emoții.

Please follow and like us:

One thought on “ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN VOITINEL A SĂRBĂTORIT „ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE” LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DE LA SOLCA. EMOȚII, DARURI ȘI ÎMPLINIRE SUFLETEASCĂ PENTRU TOȚII ”BUNICII” DIN CĂMIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *