Școala Gimnazială “Mitropolit Iacob Putneanul” din comuna Putna selectată în programul „Clienții Orange PrePay pot dona net școlilor din mediul rural”

Orange anunță că noua promoţie le oferă clienţilor PrePay posibilitatea să se implice activ în facilitarea accesului la internet pentru elevii care învață în școlile din mediul rural, dar şi să fie recompensaţi cu zeci de giga de internet bonus. Astfel, în perioada 4 septembrie – 4 noiembrie 2019, clienţii Orange PrePay care activează  o opţiune de minimum 5 euro credit primesc 50 GB internet bonus.

Accesând contul My Orange, clienţii PrePay au posibilitatea să ofere 2, 5 sau 10GB, din beneficiile de internet disponibile, celor 20 de şcoli din mediul rural selectate în program.

Printre cele 20 de unități școlare selectate pentru a fi susținute prin acest proiect se află și Școala Gimnazială “Mitropolit Iacob Putneanul” din comuna Putna, județul Suceava.

Clienții se alătură astfel inițiativelor Orange pentru digitalizare și pot contribui în mod direct la reducerea decalajului digital dintre școlile din mediul urban și cele din mediul rural din România. Orange va dota aceste şcoli cu echipamentele necesare, iar internetul dăruit de către clienţi va permite profesorilor şi elevilor din cele 20 de şcoli selectate să se bucure de acces la informaţii şi de o mai bună experiență educațională, cu ajutorul tehnologiei.

Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/ofera-net

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *