Școala Postliceală Sanitară nu mai are unde să funcționeze. Ion Lungu propune construirea unei clădiri în care această instituție de învățământ să-și desfășoare activitatea

Elevii de a Școala Postliceală Sanitară din Suceava nu mai au unde să  își urmeze cursurile. Informația a venit chiar de la primarul Ion Lungu, care a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că problema Școlii Postliceale Sanitare  este  destul de delicată.

”Această instituție avea închiriate spații la Școala Generală nr. 8, la Școala Generală nr. 9, la Colegiul Național Spiru Haret. În condițiile în care școlile nu au spații suficiente,  nu au mai fost de acord să  prelungească închirierile pentru Școala Postliceală. Am avut discuții cu conducerea Școlii Postliceale și am concluzionat că trebuie să mai facem un corp nou de clădire. 

Sunt mulți copii la Școala Postliceală Sanitară, școală de stat,  iar Primăria municipiului Suceava subvenționează parțial cheltuielile la această școală. Este bine să sprijinim această Școală Postliceală Sanitară, care formează cadre pentru Spital, de care avem nevoie mai ales în această perioadă critică” a declarat primarul Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *