Mopan Suceava
Actualitate

Școlile din Putna se modernizează! 1.140.206,66 lei prin PNRR, proiectul se va finaliza în 31 decembrie 2024

Comuna Putna demarează prin PNRR un nou proiect care vine în sprijinul educației, al școlii și al copiilor.

Ca urmare a acestei acțiuni, școala din Putna și cea din Gura Putnei vor beneficia de dotări în valoare totală de 1.140.206,66 lei. Proiectul  a demarat cu fata de 10.08.2023 și se va finaliza pe 31.12.2024.

„Acest proiect marchează un angajament solid pentru creșterea calității învățământului în comunitatea noastră. Prin dotarea celor două școli cu mobilier modern, materiale didactice inovatoare și echipamente digitale de ultimă generație, ne propunem să oferim elevilor un mediu de învățare stimulativ și actualizat.

Investind în educație, investim în viitorul comunității noastre!”, transmite Gheorghe Coroamă, primarul comunei Putna.

Obiectivele proiectului:

  • Creșterea competențelor digitale ale elevilor Școlii Gimnaziale „Mitropolit Iacob Putneanul” prin înființarea și dotarea unui laborator de informatică și a dotării sălilor de clasă cu echipamente IT, TIC.
  • Creșterea interactivității orelor de curs prin înființarea și dotarea unui laborator multidisciplinar și dezvoltarea învățării prin experimente interactive și lucru în echipă.
  • Crearea condițiilor optime de învățare prin dotarea cu mobilier școlar și materiale didactice adecvate procesului de educație.
  • Dotarea sălii de sport în care se vor desfășura activități fizice și jocuri de echipă, ceea ce va conduce la motivație, disciplină, spirit de echipă, fair-play și îmbunătățirea stării de sănătate.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *