Mopan Suceava
Actualitate

Scriitorul sucevean Constantin Severin, în noua ediție a emisiunii Povestea Vorbei, la televiziunea Intermedia Suceava. Prezentarea noului roman al autorului, ”Bibliotecarul Infernului”

În perioada următoare, începând de astăzi, 7 decembrie 2019, vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA. Invitatul emisiunii moderate de subsemnatul, Neculai Roșca, de la cotidianul online Suceava smartpress, este scriitorul sucevean Constantin Severin, prozator, poet și artist plastic de notorietate națională și internațională.  Emisiunea vine la doar câteva zile de la lansarea la Suceava a celui mai nou roman al lui Constantin Severin, ”Bibliotecarul Infernului” iar discuțiile vor fi purtate în jurul acestui așteptat volum,excelent primit de cititori și critici literari, dar vom vorbi și despre condiția artistului, fie el acesta sucevean, român ori universal, în acest secol în care se citește tot mai puțin, vernisajele sunt tot mai depopulate de interesați de artă plastică, dar și despre ce se poate face pentru a contrabalansa dependența de mediul informatic. Desigur, vom afla și care sunt proiectele de viitor ale excelentului om de cultură Constantin Severin, în domeniile artistice pe care le frecventează.

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii POVESTEA VORBEI este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

One thought on “Scriitorul sucevean Constantin Severin, în noua ediție a emisiunii Povestea Vorbei, la televiziunea Intermedia Suceava. Prezentarea noului roman al autorului, ”Bibliotecarul Infernului”

  • Un cărturar și artist multilateral, cum sunt toți cei din neamul și din branșa lui. Felicitări!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *