Scule electrice și pături furate dintr-o casă neîmprejmuită, la Voitinel

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați vineri prin 112 cu privire la faptul că unei persoane din localitate, i-a fost spartă casa și i s-au furat bunuri.

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificată la imobilul indicat din comuna Voitinel, o femeie, care a declarat faptul că imobilul aparține părinților săi și că în noaptea de 14/15.02.2019, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras bunuri.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că imobilul din care se reclamă sustragerea de bunuri este neîmprejmuit cu gard și aparține unei alte femei de 39 ani din comuna Voitinel, care locuiește aici împreună cu concubinul său. Cei doi sunt plecați de circa 3 luni de zile la muncă în Marea Britanie și de atunci imobilul este nelocuit, de acesta având grijă femeia care a transmis reclamația și care venea zilnic pentru a verifica dacă ușa de acces este închisă.

Cu ocazia cercetării locului faptei s-a stabilit că în noaptea de 14/15.02.2019, persoane necunoscute au pătruns în interior unde au răvășit mai multe bunuri și obiecte de mobilier din cele două încăperi ale imobilului și au sustras mai multe scule electrice  și mai multe pături.

Femeia prezentă la fața locului nu a putut oferi detalii exacte cu privire la bunurile sustrase, caracteristicele acestora și valoarea lor, urmând ca aceste aspecte să fie stabilite cu exactitate la revenirea în țară a proprietarilor.               

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”,.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.