Scurgeri de gaz metan într-un bloc de pe strada Zorilor, după ce doi muncitori au tăiat o conductă veche. Au intervenit pompierii, lucrătorii de la E.on Gaz și polițiștii

Vineri dimineață, după ora 10.00, o femeie care locuiește pe strada Zorilor din Cartierul Georghe Enescu al municipiului Suceava a anunțat prin  112 faptul că niște muncitori care efectuau activități de renovare la un apartament au tăiat o țeavă de gaze naturale și se simte miros puternic pe casa scării.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică, care au identificat doi bărbați efectuând activități de renovare în imobilul situat pe strada Zorilor nr. 15. În interiorul imobilului, respectiv în bucătărie, aceștia au vrut să taie de la sol o țeavă din metal cu lungimea de aproximativ 20 centimetri, moment în care a început să se simtă un miros înțepător de gaze naturale.

La fața locului a venit și un echipaj din cadrul ISU Suceava, aceștia procedând la asigurarea locului și ventilarea naturală a încăperilor prin deschiderea ferestrelor pentru eliminarea gazelor din interiorul apartamentului. La scurt timp a sosit și un echipaj de intervenții din cadrul E.on Gaz, care au închis conducta de gaze, precizând că țeava tăiată este vechea conductă de gaze naturale în regim paușal și este destinată pentru folosirea persoanelor de pe scara de bloc la aparatele de gătit.

Nu au existat victime omenești sau pagube materiale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *