Se caută salvatori! Angajări temporare, fără concurs, la ISU ”Bucovina” Suceava.

În perioada 09-13.09.2020, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, organizează selecția în vederea ocupării a unor posturi de execuție vacante (de subofițeri operativi principali și de conducători auto), cu încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, în baza prevederilor art. 21 din Legea 136/2020.

Transmitem mesajul postat de ISU ”Bucovina” Suceava: ” Ai fost vreodată curios despre cum e să fii pompier salvator, dar nu ai avut curajul să te înscrii la o școală de specialitate? Ești un șofer bun, deții categoriile B și C de permis și ți-ai dorit dintotdeauna să conduci o autospecială de pompieri?

Acum ai posibilitatea să vezi cum e să fii pompier militar și ce simți atunci când mergi să salvezi vieți sau bunurile unor familii!

Dacă te-am făcut curios și dorești să afli mai multe detalii legate de condițiile de angajare și modul de depunere a dosarelor de înscriere, te invităm să accesezi link-ul de mai jos: http://pompierisv.ro/?

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *