Se moare și la muncă. Un agent de vânzări a murit în sediul unei firme din Șcheia. Prima concluzie: fuma prea mult

Luni dimineață la ora 08.50, polițiștii din Șcheia, au fost sesizaţi prin 112 de către un echipaj de ambulanţă, cu privire la faptul că un bărbat de 45 ani, din municipiul  Suceava, a decedat la locul de muncă, o firmă din Suceava, cu punct de lucru  în. Şcheia.

Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul era  angajat de mai mulți ani la firma din Șcheia, ca  agent de vânzări.

În dimineaţa de 11.03.2019, ora 07.30 acesta a ajuns la sediul firmei, iar după câteva minute l-a contactat telefonic pe directorul punctului de lucru, căruia i-a solicitat o zi liberă deoarece acuza dureri în piept.

La scurt timp, la faţa locului s-a deplasat directorul societății, care l-a găsit pe lucrător  aşteptând în maşina de serviciu, iar după ce au discutat, patronul a solicitat intervenţia unui echipaj medical.

Până la sosirea echipajului medical, angajatul a intrat în sediul societăţii, iar în timp ce aştepta ambulanţa, a decedat.

La faţa locului, medicul de pe ambulanţă a constatat decesul, după ce în prealabil a efectuat mai multe manevre de resuscitare.

Din discuţiile purtate cu angajaţii societăţii cât şi cu soţia persoanei decedate, a rezultat că bărbatul fuma foarte mult, iar de o perioadă de timp acuza dureri mari în piept, fără a se deplasa la spital pentru investigaţii medicale.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *