Se oprește furnizarea căldurii în sistem centralizat începând de mâine, 6 mai. Comunicat transmis de Thermonet

Conducerea SC Thermonet SRL anunță locuitorii municipiului Suceava, care au caloriferele racordate la sistemul centralizat de termoficare, că începând de mâine, 6 mai, se sitează furnizarea încălzirii în municipiul Suceava.

Conform comunicatului transmis de către Thermonet ”începând cu data de 06.05.2021, urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative (HG nr. 425 din 1994 – privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice art. 117 oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutiv în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte + 10 grade C, între orele 18.00 – 6.00), Thermonet SRL va proceda la sistarea furnizării încălzirii în municipiul Suceava.

Se vor lua măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald.

De asemenea, s-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută in exploatare în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2021.

Rugăm utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2021-2022”.

Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program, se precizează în comunicat.

 

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *