Mopan Suceava
Evenimente

Seară de JAZZ la Cetatea de Scaun a Sucevei, în data de 14 septembrie, începând cu ora 18:30. Eveniment organizat de Rotary Club Cetate Suceava

Rotary Club Suceava Cetate își propune să contribuie la îmbogățirea ofertei cultural-artistice din municipiul Suceava și organizează în data de 14 septembrie 2023 un eveniment deosebit de smooth jazz, avându-i ca artiști pe Alex Jaxx & friends, invitat special Luiza Zan.

Spectacolul va fi însoțit de momente de socializare, degustare de vinuri în atmosfera tomnatică a Cetății de Scaun a Sucevei. Serata va avea loc în curtea interioară a cetății, începând cu ora 18:30, iar accesul se va realiza pe bază de invitație.

Președintele O.N.G. Rotary Club Cetate Suceava, MIHĂILĂ LOREDANA IULIA transmite, într-un comunicat de presă că: „Rotary Club Suceava Cetate este cunoscut pentru susținerea educației, având multe proiecte la activ pentru susținerea acesteia ca pilon principal al misiunii clubului, dar își propune să extindă zona de educație și pe alte domenii, cum ar fi cel cultural sau muzical.

Spectacolul Smooth Jazz for Lovers este unul de muzică pentru minte și suflet care are drept obiective promovarea talentelor locale și regionale, ridicarea nivelului de educație și cultură în comunitatea locală, adunarea împreună a iubitorilor de muzică bună din Suceava și nu numai, crearea unei viziuni holistice asupra culturii și în mod deosebit a muzicii, într-un cadru idilic al unui obiectiv emblematic pentru Suceava”.

Nu în ultimul rând, transmite Iulia Mihăilă, prin organizarea acestui eveniment, Rotary Club Suceava Cetate își întărește imaginea ca susținător al educației, inclusiv cea muzicală, prin facilitarea accesului la o formă de educație informală, adecvată vârstei, contextului socio-istoric și cultural actual, precum și nevoilor resimțite în comunitate.

“Considerăm că este un gest de reverență pentru muzica de calitate, pentru voci și instrumentiști de mare valoare și un cadou pe care îl facem tuturor sucevenilor iubitori de frumos. Evenimentul nostru reprezintă o experiență în afara cotidianului pe care îl organizăm într-un spațiu legendar, patrimoniul nostru de o valoare istorică, arhitecturală, culturală inestimabilă, Cetatea de Scaun a Sucevei.

Mesajul pe care dorim să-l transmitem este acela că muzica bună este terapie pentru minte și suflet, o altă formă de educație de care avem cu toții nevoie”, transmite Loredana Mihăilă, președintele în funcție 2023-2024 al Clubului Rotary Suceava Cetate, precizând că acest eveniment este doar primul dintr-o serie de manifestări similare, cu un puternic caracter cultural-artistic, pe care Clubul Rotary Suceava Cetate le va propune publicului sucevean în curând.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *