Seara șoferilor tineri fără permis: trei au fost prinși într-un ceas și jumătate, la Udești, Todirești și Stroiești

Seara zilei de sâmbătă 22 iunie a.c. poate fi considerată seara șoferilor fără permis în județul Suceava. În decurs de un ceas și jumătate. Trei tineri, cel mai în vârstă de 25 de ani, ceilalți doi de 19 ani au fost surprinși de polițiștii rutieri suceveni conducând fără permis.

Pe la ora 22.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe raza comunei Udești, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În aceeași seară, pe la ora 22.30, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipotești a oprit pentru control la intersecția dintre DJ 178A cu DJ 178D din comuna Todirești, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din comuna Comănești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nici acest tânăr nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Puțin mai târziu, pe la ora 23.45, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia a oprit pentru control pe DC 72 din comuna Stroiești, autoturismul condus de un localnic de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul rutier.

În toate cele trei cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat sau reținut”, care vor fi soluționate procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *