Ședința anuală a Consiliului de Conducere a Uniunii Polonezilor din România

Consiliului de Conducere a Uniunii Polonezilor din România s-a întrunit astăzi, 6 aprilie 2019, în ședința anuală. Ședința anuală care are ca scop evaluarea anului precedent, planificarea cheltuielilor bugetare și activitățile Uniunii Polonezilor din România pe anul în curs.

Activitatea Uniunii Polonezilor din România este coordonată de Consiliul de Conducere care este format din membrii Biroului Executiv (președinte, prim vice-președinte, doi vice președinți, secretar și trezorier), dar și președinții celor 14 filiale locale ale asociațiilor din București, Cacica, Constanța, Gura Humorului, Iași, Moara, Păltinoasa, Pleșa, Poiana Micului, Siret, Solonețu Nou, Suceava, Rădăuți și Vicșani.
La ședință au participat președinții organizațiilor locale din: București, Cacica, Constanța, Gura Humorului, Iași, Moara, Păltinoasa, Pleșa, Poiana Micului, Siret, Solonețu Nou, Suceava și Vicșani, pr. dr. Stanislav Cucharec – paroh în Solonețu Nou, pr. Gabriel Bucur – paroh în Poiana Micului, Victoria Longher, deputat din partea minoritǎţii polone în Parlamentul României și prim vice-președinte al Uniunii Polonezilor din România, Ghervazen Longher – Președintele Uniunii Polonezilor din România, dar și membrii biroului executiv.
”Şedinţa Consiliului de Conducere a dovedit maturitatea membrilor şi dorinţa acestora de a duce la îndeplinire tot ce s-a propus”, se precizează în anunțul făcut public pe pagina Uniunii Polonezilor din România.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *