Ședință de îndată, ajutor de 25.000 de lei pentru Larisa, fiica ofițerului de jandarmi Irina Airinei, ucisă pe trecere de pietoni

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat în dimineața acestei zile că s-a convocat o ședință de îndată a consilierilor municipali, pentru a se  aproba acordarea unui sprijin de urgență Larisei Airinei, fetița care a fost grav rănită într-un accident rutier provocat de un șofer tânăr, pe trecerea de pietoni din fața Tribunalului Suceava, în luna decembrie a anului trecut.

Mama și fetița au fost spulberate pe trecerea de pietoni de la Tribunal de un șofer iresponsabil, anul trecut, mama a murit, copila este în stare foarte gravă.

Ion Lungu a arătat că un sprijin financiar pentru a o menține și după aceea a o repune în viață socială pe copilă, trebuie să fie acordat de municipalitate suceveană.  ”Am vorbit cu tatăl fetiței, care se află acum într-o situație disperată, a apelat la sprijinul Consiliului local al municipiului Suceava.  Mama a murit dar fetița are șanse de supraviețuire. A  fost transferată la un spital din București unde se vor putea efectua intervenții costisitoare  pentru a salva viața copilei.

Consilierii municipali ai Sucevei, convocați de îndată, au răspuns în unanimitate, votând pentru alocarea acestui sprijin financiar.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *