Ședință pe buget la Consiliul Județean, vineri. Cel mai interesant subiect: anularea festivalurilor din orașul Suceava, cerută imperativ de vechea echipă de creștini practicanți

Nu doresc nicicum să rănesc vreun om în  convingerile sale religioase. Precum nu doresc să rănesc un om care nu împărtășește astfel de convingeri. Prozelitismul a avut un rol importat de-a lungul veacurilor, pentru promovarea civilizației, ori de unde ar fi provenit: din îndepărtatul Orient, din Orientul mijlociu, în Europa dintr-un loc în altul, mai departe peste ocean și de curând, înapoi.

Un activist creștin din Statele Unite, pasionat de sport,  a cerut zilele trecute  sute de milioane de dolari despăgubiri fiindcă în pauza unei finale Super Bowl, (fotbal american) a trebuit să se uite la Shakira și Jenifer Lopez care, spre încântarea milioanelor de spectatori și telespectatori, au cântat și au dansat în costumații sumare. Acel creștin practicant a spus că, fiind obligat să se uite un sfert de ceas la nurii celor două superbe latino – americane, nu-și va mai găsi loc în Rai. Ca atare, cere despăgubiri de 800 de milioane de dolari  organizatorului turneului, NFL. 

Nu este departe de noi  lipsa de acces în Rai pentru că, în ședința de Consiliu Județean de vineri 14 februarie 2020, programată pentru a se discuta bugetul județului, va fi din nou reluată tema cunoscută deja: festivalurile care demonizează județul Suceava, concertele Rock, două la număr în luna august la Cetatea de Scaun Suceava dar și UNTOLD, Haloween, parade sodomite anormale, ”mai nou demonul Krampus”, toate având, desigur, stăpân pe ”Lucifer – domnul întunericului”. Este vorba despre un mic citat din campania inițiată de activiștii creștini practicanți suceveni, la care dumnealor adaugă: ”De citit cu mare atenție OUG 137/2000 art.2. alin1, art.15, ”discriminarea grosolană a creștinilor din Suceava – România”.

De menționat că inițiativa acestor oameni s-a concretizat într-un document denumit  ”Contestație- Amendamente a proiectelor de Buget pt. anul 2020 a Consiliului Județean Suceava împreună cu sateliții Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina”, fiind suplimentat de un alt document, denumit ”Memoriu – Cerere Publică”.

Ce doresc creștinii practicanți din Suceava, cei  enervați pe festivaluri laice este greu de înțeles. Presa, cu toată bunăvoința, a ajuns să fie categorisită ca ”bizară și turbulentă, plină de indivizi ciudați, plină de oameni cu gândire anticreștină, progresiști, neomarxiști, prietenii lui Lenin, Marx și Engels. Presa nu scrie nimic despre miile de creștini din întreaga lume, persecutați, uciși cu pietre, arși de vii și împușcați. (…) dar despre genocidul copiilor avortați nu scriu nimic!!?? Rușine presă de 2 lei!”

Trecând peste acest episod, facem o trecere în revistă a doleanțelor oamenilor care, să fim cinstiți, cred în ceea ce spun, respectiv Ionel Butnariu, Nascu Vasile, Victor Croitoru, Ruben Irimia, Onisim Irimia, Titus Guriuc și poate că vor fi și alții.

Ce vor ei de fapt? Să se termine odată cu festivalurile prin Suceava, fiindcă deranjează pe creștinii adevărați la ceasuri de rugăciune. (Opinie personală).

Există o listă scurtă  de revendicări a echipei de creștini practicanți care va trebui discutată vineri în ședința de aprobare a bugetului Consiliului Județean unde a intrat pe ordinea de zi și contestația echipei  condusă de Ionel Butnariu, greu de strâns la un loc, fiindcă modul în care  a fost configurată, ține de logica proprie a echipei de redactare.

Pe scurt, trebuie radiate din programul cultural al județului Suceava manifestări precum: Bucovina Rock Castle, Bucovina Rock Fest, considerate cele mai dăunătoare, dar și celelalte acțiuni  inițiate de Consiliul Județean și Primărie, precum și a altor evenimente culturale din zona Cetății de Scaun dar și din centrul Sucevei.

Se cere, de asemenea, demisia directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a directorului Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip, prefectului Alexandru Moldovan  denumit ”sluga lui Flutur” precum și a altora care nu le împărtășesc convingerile.

Ar fi multe de spus dar pentru cei doritori, documentele asumate și care vor fi discutate în ședința de vineri 14 februarie a Consiliului Județean sunt disponibile pe site-ul CJ iar noi dăm un link către acestea:

http://cjsuceava.ro/2020/sedinte_ale_consiliului_judetean/20200207/1250_c.pdf

http://cjsuceava.ro/2020/sedinte_ale_consiliului_judetean/20200207/3091_c.pdf

Dar să nu uităm să publicăm ultimul avertisment al grupului de creștini practicanți:

”Trezirea – Singura șansă de a fi eliberați de legăturile demonice prin care v-ați legat în mod personal, trăgând după dvs. Municipiul și Județul Suceava, este Domnul și Mântuitorul Nostru – Iisus Hristos.”

Și imediat după aceea:

”Ps: Conform , Legii nr. 233/2002, OUG 27/2002, actualizată 2016 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, așteptăm cu maxim interes răspunsul dvs. în scris”

Vorba oamenilor bătrâni: ”Doamne apără-ne și ne păzește, cruce mare!”

Vom vedea vineri cum va fi gestionată problema în ședință de Consiliu Județean.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.