Ședință rapidă a Consiliului Județean Suceava. Laborator de Medicină Nucleară la Spitalul Județean, bugetul prefigurat pe anul viitor, Muzeu de Artă, obiective agreate de toți aleșii județeni

Ședința ordinară din această lună a Consiliului Județean Suceava ar fi fost sub semnul bunei înțelegeri, dacă aleșii județeni ai Partidului Social Democrat nu ar fi votat împotrivă la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al Consiliului Județean. Prin vocea consilierului Mihai Grozavu, membrii PSD în CJ Suceava au explicat votul împotrivă prin aceea că propunerile lor depuse la structurile din aparatul propriu al CJ, nu numai că n-au fost luate în considerare, dar nu au fost nici măcar răsfoite, darmite citite și luate în seamă. Oricum, PNL având  majoritate în deliberativul județean, noua organizare și funcționare a aparatului propriu al Consiliului Județean a fost votată.

S-au votat și proiecte de hotărâre importante pentru cetățeni:

S-a aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul de investiții ”Amenajarea Laboratorului de Medicină Nucleară” din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

S-a aprobat proiectul privind rectificarea bugetului propriu al județului Suceava și a bugetelor unor unități subordonate Consiliului Județean Suceava, pe anul 2019, vot mai degrabă formal pentru că vizează venituri viitoare care vor veni sau nu în viitor, dar legislația în domeniu obligă administrațiile publice locale să voteze astfel de hotărâri de prognoză, anual, în ultima parte a anului în curs.

Nu în cele din urmă, s-a votat unanim un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor de reabilitare a spațiului care va deveni Muzeul de Artă din Suceava. este vorba despre acea aripă a clădirii Muzeului de Istorie în care au funcționat Arhivele Naționale. Dar despre acest subiect, propunem un articol separat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *