Șefa magazinului Lidl din cartierul Burdujeni amendată fiindcă clienții nu respectau distanțarea socială la casele de marcat

La 02.12.2020, în jurul orelor 18.02, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați în urma unui apel la numărul telverde de către o persoană care a dorit să rămână anonimă cu privire la faptul că în incinta magazinului Lidl situat pe str. Cuza Vodă, clienții nu respectă măsurile de prevenire împotriva COVID 19.

La fața locului s-au prezentat lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv unii clienți nu respectă distanțarea socială pe linia caselor de marcat.

Pentru nerespectarea normelor de distanțare socială în interiorul magazinului SC. Lidl Discount. SRL a fost sancționată contravențional conform conform Legii 55/2020, șefa de magazin.

De asemenea, reprezentanții magazinului au fost atenționați cu privire la respectarea măsurilor de distanțare socială și de purtare a măștii de protecție în interiorul magazinului conform Legii 55/2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *