”Selfie”, în lanul de porumb la Dolhasca. Proprietarul ogorului a dat peste patru indivizi, veniți la furat știuleți în lapte. Ei au explicat că de fapt voiau să-și facă poze în păpușoi

Aseară pe la ora 20.30, , Poliţia oraşului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către un localnic de 33 ani, care a sesizat faptul că mai multe persoane i-au furat porumb de pe ogorul său.

Acesta a relatat că un grup format din 4 persoane, trei bărbați și o femeie i-au intrat într-un lan de porumb și i-au rupt mai mulți știuleți de porumb.

Persoanele care au fost reclamate, G.A, de 28 ani, G.A., de 23 ani, ambii din Dolhasca și R.D., de 37 ani respectiv R.A., de 35 ani, ambii din municipiul Botoșani, au fost identificate la fața locului, acestea explicând polițiștilor că nu au pe ogorul proprietarului cu scopul de a fura știuleți ci cu scopul de a face fotografii în lanul de porumb, fiind veniți ocazional în zonă.

Polițiștii au găsit în interiorul lanului de porumb o grămadă de știuleți de porumb care fuseseră strânși la un loc de pe jos, de proprietar.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *