Politica

Senator Ioan Stan, președintele PSD Suceava: Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur se ocupă încă de la începutul mandatului mai mult de campania electorală decât de administrarea județului

Președintele Organizației județene a Partidului Social Democrat, senatorul Ioan Stan a transmis un comunicat de presă în care arată că  Gheorghe Flutur președintele PNL al Consiliului Județean Suceava se ocupă încă de la începutul mandatului mai mult de campania electorală decât de administrarea județului. Iată conținutul comunicatului:

”Venim în ajutorul domniei sale semnalându-i faptul că drumul județean 209 G ce trece prin localitățile Vicovu de Sus, Straja, Brodina și Ulma nu a mai fost  modernizat din 2004 și că oamenii din zonă solicită urgentarea asfaltării  drumului județean 176, pe porțiunea Brodina-Brodina de jos. Vorbim aici despre niște probleme concrete, care se cer a fi rezolvate cât mai curând și cât mai eficient. Asta în condițiile în care nu există săptămână în care dumnealui să nu iasă în media locală prezentând „marile realizări” ale Consiliului Județean în infrastructura locală.

E drept ca unele dintre aceste realizări, pe care dumnealui le prezintă ca și cum ar fi doar rodul efortului personal  depus în acest sens le recunoaștem și noi, deorece au fost finanțate din banii pe care guvernul PSD i-a alocat județului nostru fără să țină cont de culoarea politică a celui care se află în fruntea Consiliului Județean. Dar astea sunt detalii și e lucru știut că domnul Flutur nu se împiedică în detalii, după cum nu se împiedică nici de problemele reale ale județului și nici atunci când se prinde în horă. Noroc că PNL-ul nu obișnuiește să stea mult la guvernare  iar cât stă, venim noi să-i atragem atenția cu diverse amănunte, cum  sunt aceste drumuri județene pe care efectiv nu se poate circula, tocmai ca să nu se facă de râs. Din respect fața de istorie și de Brătieni, trebuie din când în când ajutați. Fie că îi ajutăm cu bani când suntem la guvernare, fie cu sfaturi când suntem în opoziție.

În încheiere, am dori să subliniem că administrarea unui județ presupune mai mult decât organizarea de serbări câmpenești și prezentarea în media de proiecte năstrușnice cum ar fi autostrăzi cu tuneluri, aeroport la Floreni, săli polivalente, spital de copii etc. E adevărat că toate acestea sunt niște excelente exerciții de imagine, dar nimic mai mult. Or oamenii din județ așteaptă în primul rând să le rezolvi problemele deja existente și mai apoi să te ocupi de ceea ce visezi peste noapte”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *