Senatorul Ioan Stan solicită Guvernului alocarea în regim de urgență a 5 milioane de euro necesari spitalului municipal Fălticeni în vederea achiziționării de aparatură medicală

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a transmis un comunicat prin care anunță că,  urmare a situației deosebit de grave de la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, unde până în prezent au fost diagnosticate 27 de cadre medicale, (medici, asistente, infirmiere), cu COVID-19 și datorită faptului că aceasta unitate spitalicească intră în carantină, a luat legătura în dimineața aceasta cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, solicitându-i să intervină direct pe lângă primul-ministru Ludovic Orban pentru alocarea în regim de urgență a celor 5 milioane de euro necesari spitalului municipal Fălticeni în vederea achiziționării de aparatură medicală.

”Amintim din nou că procedurile de achiziție au fost efectuate, urmând ca această unitate spitalicească să se deschidă imediat ce primește suma menționată.

Președintele Camerei Deputaților, înțelegând gravitatea situației prin care trece județul nostru, a răspuns pozitiv cererii noastre urmând ca în cursul zilei de azi să poarte o discuție cu prim-ministrul României vis-a-vis de acestă temă, exprimându-și încrederea că va rezolva această problemă cu adevărat strigentă pentru locuitorii județului Suceava. Considerăm că ajutorul domniei sale pentru deblocarea acestei situații este bine-venit ținând cont de evoluția epidemiei cu COVID 19, colaborate cu incapacitatea momentană de lucru a spitalului județean

Evident că nu s-ar fi ajuns în acestă conjunctură dacă Consiliul Județean Suceava, care se lăuda permanent cu marile realizări de la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou”, ar fi luat toate măsurile pentru prevenirea acestei situații”, a transmis președintele social-democraților suceveni, Ioan Stan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *