SENATORUL PNL DANIEL CADARIU A DEPUS MOȚIUNEA „ROMÂNIA SUB ORÂNDUIREA PSD – RUȘINEA EUROPEI LA INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT”

Senatorul de Suceava al Partidului Național Liberal, Daniel Cadariu a transmis un comunicat de presă în care anunță că miercuri, 3 octombrie, va prezenta plenului Senatului o moțiune de cenzură împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Șova. Prezentăm mai jos comunicatul de presă transmis:

”Acum 2 săptămâni am solicitat public demisia Ministrului Transporturilor domnul Lucian Șova, motivat de faptul că, în perioada în care acesta a „condus” Ministerul Transporturilor, a adus în stare de dezastru sectorul rutier și calea ferată din România.
Întrucât nici acesta dar nici doamna prim-ministru nu s-au „obosit” să reacționeze în vreun fel, în ziua de 24.09.2018, Biroul Politic Național al PNL a decis depunerea unei moțiuni simple împotriva acestui ministru. Astfel, am primit sarcina întocmirii și depunerii acestei moțiuni.
În cadrul ultimei ședințe de plen a Senatului României am depus moțiunea simplă „România sub orânduirea PSD – rușinea Europei la infrastructura de transport”. Miercuri 03.10.2018 voi prezenta în plenul Senatului această moțiune care va fi apoi dezbătută și votată.
Evident, sper ca majoritatea colegilor din Senat, înțelegând gravitatea situației din sectorul de transporturi din România, să voteze moțiunea, iar acest ministru, total incompetent și depășit de situație, să plece acasă”. (Senator PNL Dan Constantin CADARIU)

Please follow and like us:

One thought on “SENATORUL PNL DANIEL CADARIU A DEPUS MOȚIUNEA „ROMÂNIA SUB ORÂNDUIREA PSD – RUȘINEA EUROPEI LA INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT”

  • 30 septembrie 2018 la 11:06
    Permalink

    Nu ca n-ar fi loc de moțiuni sau ca psd si ministrii lui nu le-ar justifica, doar ca domnul cadariu ar trebui sa se întrebe daca era mai mica rușinea Europei la capătul orânduirii partidului dumneaului si a domniei lui base, stralucit ministru in aceeasi bransa. Si poate că găsește domnul cadariu în alta parte sursa măcar pentru o parte a rusinii care il face nefericit.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.