Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache: ” Am votat cu inima împăcată, pentru ca în următorii 5 ani să nu mai vorbim despre o societate dezbinată”

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache a transmis că votul de astăzi vizează viitorul României în care societatea să nu mai fie împărțită între ”ai mei” și restul.

Astăzi este vorba despre viitorul României. Am votat pentru ca în următorii 5 ani să nu mai vorbim despre o societate dezbinată, despre o societate împărțită între „ai mei” și restul.

Am votat cu un președinte capabil să unească, un președinte al tuturor românilor, un președinte român, cu inima de român, care simte și trăiește românește, un președinte care a înțeles că demnitatea funcției prezidențiale nu este „despre el”, ci despre întregul popor. Cred că ne-am săturat cu toții de actualul șef al statului (pentru că exact așa se comportă: ca un șef, nu ca un președinte), care a ales ca în ultimii 5 ani să-și treacă țara pe persoană fizică. Din aceste considerente am votat cu inima….cu inima împăcată”, a  declarat politicianul social democrat sucevean, Virginel Iordache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *