Mopan Suceava
Politica

Senatorul PSD Ioan Stan: Avem convingerea că PSD a procedat corect când a decis să amâne orice discuție politică până la finalizarea grevei profesorilor

Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, a arătat într-un comunicat de presă, că partidul pe care îl reprezintă a procedat corect când a decis să amâne orice discuție politică până la finalizarea grevei profesorilor:

 

În ciuda anumitor critici, avem convingerea că Partidul Social Democrat a procedat corect când a decis să amâne orice discuție politică până la finalizarea grevei profesorilor. Ar fi fost total inadecvat să punem interesul politic mai presus de interesul oamenilor,  mai ales pentru cele 3 milioane de elevi și părinții lor. Drept urmare,  formarea noului guvern va însemna și o schimbare de viziune care va pune accentul pe echitate socială și pe dezvoltarea firmelor și producției românești. De aceea, PSD a lucrat în tot acest timp la definirea programului de guvernare, pentru transpunerea acestei viziuni. În acest context, prioritatea absolută pentru următoarele luni va fi finalizarea reformelor din PNRR pentru absorbția banilor europeni.

Totodată, această primă rotație într-un guvern de coaliție transmite un semnal ferm tuturor cetățenilor că trăim într-o democrație puternică, capabilă de un transfer sigur al puterii. În mod cert România are nevoie acum, cât mai rapid, de un guvern funcțional, cu puteri depline. Sunt în continuare măsuri urgente care trebuie luate şi pe care partidul nostru este hotărât să le pună în practică pentru şi în folosul românilor.

După demisia premierului, urmează consultările și definitivarea programului de guvernare. PSD își dorește ca acest proces de învestire să se încheie cât mai repede. Orice zi câștigată înseamnă finalizarea unor proiecte și reforme importante și mai mulți bani care intră în conturile României și în economia românească.

Senator, Ioan Stan

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *