Senatorul PSD Ioan Stan: Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul

Președintele Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, candidat pentru un nou mandat în Senatul României la alegerile din 6 decembrie, descrie într-un comunicat de presă ”dezastrul”, produs de guvernarea PNL din ultimul an, apreciind că ”Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul”

Prezentăm în cele ce urmează conținutul comunicatului de presă transmis de parlamentarul social democrat sucevean:

 

Toate datele ne arată că românii văd, simt și înțeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare. Numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, măsurile haotice, dictate doar de interesul politic, lipsa de omenie, toate acestea au demonstrat întregii țări incompetența guvernării PNL-iste. De aceea, nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis și ale lui Orban. Asta înseamnă că PNL va primi ceea ce merită la vot din partea românilor.

Asta pentru că românii vor un Guvern care să limiteze răspândirea acestui virus, românii vor să-și reia viața. Vor să-și ducă copii la școală, să meargă la piață, să aibă un loc de muncă sigur și o pensie decentă. Adică vor să aibă siguranța zilei de mâine. Acum, cu Orban și Iohannis, nu au nicio perspectivă. Au doar promisiuni despre cum va fi peste 4 ani, dar nimic pentru azi sau mâine.

Pentru a mai câștiga capital electoral, Iohannis și Orban recurg la o strategie detestabilă promițându-le românilor că în cel mai scurt timp, dacă rămân ei la putere, vor aduce vaccinul împotriva Sars-CoV-2 în țară. Dar fac asta uitând să spună oamenilor că vaccinul nu este încă finalizat. Ba mai mult, din ce știm până acum, respectivul vaccin trebuie ținut la temperaturi de -80 de grade. Or Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu sisteme frigorifice specifice, vitale în asemenea situații, ca să nu mai vorbim despre incapacitatea actuală de a transporta corespunzător acest vaccin ținând cont de particularitățile pe care le are. Practic, Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia. De altfel, această guvernare a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Asta numai ca să poată fura ei mai mult, ignorând că în joc e însăși sănătatea românilor. Așa că de ce să-i credem că vor găsi soluții eficiente pentru a transporta, depozita și distribui corespunzător acest vaccin?

Cu alte cuvinte, Guvernul Orban este mai periculos decât COVID-ul. Dar, în cazul lui, românii au la dispoziție un vaccin: votul anti-Orban din 6 decembrie!

Senator, Ioan Stan

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *