Senatorul PSD Ioan Stan: Nu avem nevoie de cadourile PNL-ului

Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan a comentat afirmația făcută de președintele Consiliului Județean, liberalul Gheorghe Flutur, ca a spus că ”nu oferă cadouri PSD-ului”, referindu-se la faptul că în Consiliul Județean, PNL deține majoritatea și nu se impune cedarea către PSD a vreunei funcții de conducere a deliberativului județean.

Iată răspunsul dat de senatorul social democrat:

  

Domnul Gheorghe Flutur a afirmat recent că nu oferă cadouri PSD-ului în județul Suceava. Sinceri să fim, nici nu avem nevoie de cadourile PNL-ului, pentru că am demonstrat la nivel național că știm să ne luăm singuri ceea ce ni se cuvine. De altfel, domnia sa a făcut parte din echipa de negociatori și știe despre ce discutăm. La drept vorbind a făcut parte și din „echipa câștigătoare” care a pierdut puterea la nici două luni de la organizarea congresului PNL, dar nu ne împiedicăm acum în amănunte.

Este drept, partidul domniei sale deține majoritatea în Consiliul Județean Suceava, însă menționăm că nu ne dorim vreo funcție în cadrul acestei instituții. Dar cu această majoritate avută, domnul Flutur să facă bine să realizeze ceea ce a promis că face la nivelul județului, pentru că sucevenii vor fapte, nu vorbe.

Cât despre cadourile amintite în discursul domniei sale, menționăm că există un proverb cunoscut la nivel international care sună cam așa: „ferește-te de greci chiar și atunci când îți fac daruri”. Echivalentul acestei ziceri la nivel national ar fi „ferește-te de pnl-iști chiar și atunci când îți fac daruri”. Semnificația acestei cugetări nu o vom comenta, lăsând timpul să demonstreze ce este de demonstrat. Doar că îl încurajăm pe domnul Flutur ca în loc să ne poarte de grijă, să-și vadă de promisiunile făcute în campania electorală, care până la momentul actual au rămas doar pe hârtie, sau la nivel de discurs și sperăm ca măcar în acest mandat să termine proiectele începute în 2016. Să mai lase politica națională și să se mai ocupe de problemele județului. Nu vrem mai mult. Știm că nu se poate.

Senator, Ioan Stan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *