Senatorul PSD Ioan Stan: Românii trebuie să știe că PSD nu va vota Guvernul Cioloș. PSD refuză să reinvestească încă un guvern zero

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a transmis un comunicat în care arată că partidul pe care îl reprezintă în Parlament nu va vota un guvern Cioloș. Prezentăm în cele ce urmează conținutul comunicatului transmis:

 

Românii trebuie să știe că PSD nu va vota Guvernul Cioloș. PSD refuză să reinvestească încă un guvern zero.

Considerăm că nominalizarea  ca premier a lui Cioloș este complet neserioasă. Este doar încă o dovadă a incapacității lui Iohannis de a se comporta ca un președinte. Este numai un gest cinic al domniei sale de a desemna un premier de la un partid cu 15% susținere parlamentară, despre care știe că nu are nicio șansă de a trece de Parlament.

În acest context, PSD nu va vota o astfel de propunere. Nu putem să votăm un premier de la USRPLUS, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL.

Motiunea de cenzură a PSD era îndreptată și împotriva miniștrilor USR și a politicilor catastrofale ale acestora. Partidul nostru nu și-a schimbat opinia, prin urmare nu poate vota un guvern al USR, condus de Dacian Cioloș, care deja a dat măsura (in)capacității sale în 2016 când a demonstrat că este total nepotrivit pentru această funcție. A rămas în istorie ca premierul ZERO!

Din perpectiva PSD această rocadă din alianța pierzătorilor-premier  USR-istul Cioloș, în locul PNL-istului lui Cîțu- reprezintă  un prim pas către anticipate.

Pentru orice om de bun simț ar trebui să fie clar că Cioloș nu poate fi o soluție pentru criza sanitară, economică și socială în care partidul lui împreună cu PNL au adus România.

PSD rămâne ferm în a susține că anticipatele reprezintă  singura soluție realistă care poate degaja o majoritate parlamentară solidă și legitimă și un guvern puternic, atât de necesar în actualul context.

PSD avertizează însă că eventuala desemnare a dlui Cioloș ca premier doar pentru a pica în Parlament și a face din nou posibilă redesemnarea dlui Cîțu pentru această funcție, reprezintă o încălcare grosolană a Constituției, încălcare pe care o vom sancționa corespunzător la momentul oportun.

Senator, Ioan Stan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.