Mopan Suceava
Politica

Senatorul PSD Mîndruță îi răspunde vehement senatorului PNL Cadariu: Prin declaraţiile sale nu face decât să iasă din anonimat. Aşa vor şti şi sucevenii cine este domnia sa, anume: „ăla care îi ia apărarea lui Flutur”

Senatorul PSD George Mîndruță ia atitudine și răspunde vehement criticilor aduse de senatorul PNL Daniel Cadariu, care, într-un comunicat de presă a transmis că „specialistul în selfie de la PSD Suceava, respectiv candidatul pentru președinția Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, se trezește că este specialist și vorbește despre lucruri pe care efectiv nu le înțelege” – cu referire directă la aprecierile lui Șoldan asupra întâlnirii președintelui Flutur cu investitorii străini, din 23 mai, de la Siret.

Senatorul Mândruță transmite că ”Domnul Cadariu încearcă să fie ironic dar reuşeşte să fie numai slugarnic şi ipocrit.

Slugarnic pentru că iese public numai la comanda şefului său ca să-i ia apărarea şi doar pentru a-şi asigura un loc eligibil pe listele parlamentare.  Ipocrit pentru că în mod cert nu este cel mai potrivit om politic care poate vorbi despre realizări. Ba mai mult, dacă întrebi pe stradă 10 suceveni, cine este domnul Cadariu, 10 dintre ei nu vor şti să răspundă. În schimb, în momentul de faţă, dacă întrebi aceiaşi oameni cine este Gheorghe Şoldan, vor şti. De ce? Pentru că domnul Cadariu nu s-a remarcat cu nimic în aceşti ani, în timp ce deputatul Gheorghe Şoldan a reuşit ca în mai puţin de 4 ani să se facă remarcat atât la nivel naţional, cât şi local”.

În plus,  mai transmite senatorul Mîndruță, „nimeni nu ştie că domnul Cadariu a fost ministru! Nici măcar antreprenorii sau cei din industria turismului, pentru că în mandatul său nu i-a ajutat cu nimic. De altfel, PSD de asta a şi venit la guvernare, ca să scoată ţara din încurcăturile în care au băgat-o guvernările de dreapta începând cu toamna lui 2019. Şi am reuşit să rezolvăm problemele tării. Iar românii ştiu asta, dovadă fiind gradul de încredere pe care îl au în PSD, faţă de PNL.

De asemenea, dacă va întreba sucevenii, domnul Cadariu va avea supriza să constate că specialistul în selfie este chiar domnul Flutur, care taie panglici la investiţii de-ale primarilor, de-ale Ministerului Transporturilor, de-ale altor instituţii ale statului, investiţii la care nu a contribuit cu nimic. Din această cauză sunt supăraţi pe el inclusiv primarii liberali. Pentru că le fură fără nicio jenă munca, eforturile lor, proiectele lor şi le trece pe persoană fizică.

De altfel, întreaga sa campanie se bazează pe Autostrada 7, investiţie care nu are nici în clin, nici în mânecă cu Consiliul Judeţean şi pe ceea ce au realizat primarii în unităţile lor administrative. Nu pe munca sa. Şi face asta nu de voie, ci de nevoie, pentru că nu poate arăta clar, cu degetul, un proiect de anvergură al Consiliului Judeţean dus la capăt în ultimele două mandate. Dar poate în schimb să facă „oacacaaa!”. De asta ne-a convins!”, a mai spus Mîndruță.

Senatorul mai spune că, domnul Cadariu, prin declaraţiile sale nu face decât să iasă din anonimat. „Aşa vor şti şi sucevenii cine este domnia sa, anume: „ăla care îi ia apărarea lui Flutur”. E bine şi aşa, dacă altfel nu s-a remarcat cu nimic ca om politic”, a conchis George Mîndruţă.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *