Senatorul Virginel Iordache nu a făcut cerere pentru un transport preferențial. Decizia transportării cu elicopterul la București a aparținut exclusiv medicilor spitalului din Suceava

În urma unor comentarii în presă legate de oportunitatea sau nu a transportării cu elicopterul de la Suceava la București a senatorului PSD de Suceava Virginel Iordache, care a fost internat la jumătatea acestei luni la Spitalul Județean de Urgență Suceava, biroul de presă al senatorului sucevean a transmis următorul comunicat de presă:
„Senatorul Virginel Iordache a fost internat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou din Suceava în data de 14 mai 2019, unde a fost supus unor investigații medicale.
Ca urmare lipsei diagnosticului concludent și fiind suspectat de meningită bacteriană, cu o stare de sănătate vizibil alterată, în data de 16 mai 2019 medicii au hotărât transferul acestuia la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București.
Din fericire, în urma investigațiilor amănunțite a fost infirmată suspiciunea de infecție cu meningococ.
Decizia transportării de urgență cu elicopterul a pacientului, dată fiind starea degradată a sănătății acestuia, a aparținut exclusiv medicilor spitalului Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.
Apreciem profesionalismul personalului medical din spitalele din Suceava și București și totodată le mulțumim și le suntem recunoscătorii.
Senatorul Virginel Iordache nu a făcut nici o cerere referitoare la un transport preferențial pentru transferul intraspitalicesc, interacțiunea cu personalul medical a fost una de respect reciproc, neexistând nici un episod din cele relatate nerealist în presă. Parlamentarul PSD este recunoscător faptului că face parte din comunitatea suceveană formată din oameni deosebiți și valoroși.
În prezent starea de sănătate a senatorul este stabilă, cu diagnostic endocardită infecțioasă, acesta se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București”.

Please follow and like us:

One thought on “Senatorul Virginel Iordache nu a făcut cerere pentru un transport preferențial. Decizia transportării cu elicopterul la București a aparținut exclusiv medicilor spitalului din Suceava

  • 7 iunie 2019 la 14:16
    Permalink

    Cînd unul (Spitalul Suceava) spune una, celălalt (pacientul) spune alta despre transportul la Bucureşti, nu ar trebui ca organele abilitate să facă lumină? Sau trebuie să stăm aşa, ca parlamentarii noştri, plutind în ceaţă? Lor le convine ignoranţa, în spatele căreia se ascund pentru a putea susţine orice, dînd vina pe surse. Nouă, oamenilor comuni, nu prea ne convine să fim amăgiţi cu adevăruri care ascund adevărul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *