Sera floricolă din Suceava, va fi construită în 12 luni de Florconstruct SRL și Agaton SRL. Oferta nu a fost contestată, primarul Ion Lungu vrea ca în acest fel Suceava să devină oraș al florilor

Sera floricolă pentru care municipalitatea suceveană a pus la dispoziție 2 milioane de lei, va fi, în mod cert, construită în următoarele 12 luni, pentru că procedura de licitație a fost finalizată iar oferta firmele Florconstruct SRL și Agaton SRL Suceava nu a fost cotestată.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat azi într-o conferință de presă că s-a finalizat procedura de realizare a serei floricole noi. ”A fost o singură ofertă, o asociere a două firme, Florconstruct SRL și Agaton SRL Suceava. Valoarea estimată a construcției a fost de 2 milioane de lei. Valoarea licitată, declarată câștigătoare a fost de 1,95 milioane de lei, 95% din valoarea estimată a execuției. Termenul de execuție este de 12 luni din momentul în care se va da ordinul de începere al lucrărilor. Ne dorim ca să avem cât mai mult material săditor pentru noi, să avem un oraș al florilor”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *