Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2021/08/afis-seri-muzicale-cetate.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Seri rock la Cetatea Sucevei! Din 20 august, let’s rock cu Țăndărică, Baniciu, Bucovina, Trooper și Under the burning sky. Program și tipsuri

Nu bine s-a dezbrăcat Cetatea Sucevei de hainele medievale, cu care a atras puhoi de lume la sfârșitul săptămânii trecute, că de vinerea asta, 20 august 2021, de la ora 19:30, își încearcă ținutele rock, spre bucuria mai tinerelor generații, dar și a celor mai în etate îndrăgostiți de muzica rock. Și o să îmbrace tricouri de gală pentru că nu cântă orișicine. Vin grei ai genului:

  • TROOPER, pe 20 august
  • OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ ȘI MIRCEA BANICIU, pe 21 august
  • BUCOVINA și mai tânăra trupă, UNDER THE BURNING SKY, pe 22 august

Iar pentru că anul acesta regulile sunt altele, pentru a putea bucura pe toată lumea, așa cum a obișnuit de ani buni, Muzeul Național al Bucovinei s-a gândit să organizeze concertele în așa fel încât toată lumea să fie în siguranță.

Tocmai de aceea artiștii vor concerta de pe zidurile cetății, iară poporul va putea asculta de oriunde s-ar afla el prin spațiul generos al Cetății de Scaun al Sucevei. Fie vor sta pe bănci, fie pe iarbă, fie pe unde or vrea, prin curțile interioare și exterioare ale castelului Mușatin.

Din cunoaștere și din surse sigure vă dăm și un pont: cel mai bine se aude din zona Pulberăriei Cetății, cum intri în cetate peste pod, la stânga. Loc e berechet.

Biletele de intrare în Cetate se pot cumpăra de la Casa Custodelui și costă cât să își permit fiecare o bucurie: 4 lei elevi și studenți, 8 lei pensionari și 16 lei adulți. Mai ieftin, nici că se poate!

Organizatorii transmit că pe toată durata concertelor Cetatea de Scaun poate fi vizitată, de oricine dorește, fără restricții, cu respectarea măsuriloe de igienă și distanțare fizică impuse de pandemia de Covid 19.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *