Mopan Suceava
Actualitate

Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Suceava își reia activitatea, gradual, începând de mâine. Programul anunțat de Prefectură

Instituția Prefectului – Județul Suceava a transmis un comunicat prin care anunță că  începând cu data de 2 decembrie 2020 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculări Suceava vor fi reluate o serie de activități, după lovitura dată de procurori rețelei de traficanți de permise auto, în care un rol foarte important l-a avut chiar șeful acestui serviciu, Radu Obreja:

Astfel, Prefectura anunță că  va reîncepe activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Va fi reluată și activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine și românești, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Se va relua activitatea de examinare proba teoretică, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.

Totodată Instituția Prefectului informează că activitatea de examinare la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 3 decembrie 2020. Candidații care trebuiau să fie examinați în zilele de 26, 27 noiembrie 2020 și 2 decembrie 2020, vor fi reprogramați pentru datele de 24, 30 și 31 decembrie 2020. (foto: Ziaruldepenet.ro)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *