Mopan Suceava
Actualitate

Serviciul Pașapoarte Suceava: Din 8 iulie 2024, activitatea de lucru cu publicul se va desfășura după același program ca și până în prezent, în noile spații finalizate și amenajate în curtea din spatele sediului principal

Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, promovat în cadrul Planului National de Redresare și Reziliență, intră într-o nouă etapă.

Au fost finalizate lucrările de construire și amenajare a corpurilor de clădire C1 și C2 amplasate în curtea din spatele sediului principal al serviciului situat în mun. Suceava, strada Petru Rareș nr. 70, astfel încât din data de 8 iulie a.c. activitatea de lucru cu publicul urmează să se desfășoare în noile spații special amenajate, după același program ca și până în prezent.

În același timp, vor demara lucrările prevăzute în proiect în vederea reabilitării corpului principal de clădire.

Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, este promovat în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă prin apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1. și finanțat prin Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1- RENOVAREA INTEGRATĂ (CONSOLIDARE SEISMICĂ ȘI RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ) – Cod proiect C5-B1-21, fiind implementat de Instituția Prefectului – Județul Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *