”Sete de Bucovina”, proiect care va fi lansat la propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Anunț făcut la inaugurarea liniei de îmbuteliere a apelor minerale la Poiana Negri

Președintele CJ Suceava, domnul Gheorghe Flutur a participat astăzi la deschiderea unei linii de îmbuteliere a apelor minerale naturale de la Poiana Negri, Fabrica Coca-Cola HBC România.

Cu acest prilej Gheorghe Flutur a vorbit despre lansarea unui nou proiect, după modelul ”Hai în Bucovina” sau ”Gustă din Bucovina”.

”Sete de Bucovina” este numele noului concept, și este inspirat de calitatea apelor naturale din Bucovina, care este și locul unde își au izvorul cele mai curate râuri.

Flutur a propus companiilor multinaționale care îmbuteliază apele naturale aici, sa pună și fructe de pădure de la noi, din Bucovina, să vadă ce produse deosebite vor ieși.

În cuvântul său, președintele CJ Gheorghe Flutur a salutat această investiție și a transmis aprecieri capitalului autohton precum și companiilor multinaționale care investesc și creează locuri de muncă în Județul Suceava și în țară.

De asemenea, Flutur a susținut necesitatea realizării unor instalații de reciclare precum și a unui sistem de plată pentru PET-urile reciclabile.

Cu această ocazie, fiind prezenți membrii ai Guvernului – ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu,, președintele Gheorghe Flutur a reiterat o mai veche propunere, și anume ca parte din redevențe să se întoarcă la bugetele administrațiilor locale, care astfel nu vor mai fi nevoite să bată zadarnic drumurile la centru.


Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *