Sezonul artificiilor vândute ilegal, filiera Vuliva

Joi după amiază, pe la ora 14.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frătăuții Noi – SPR 4 Gălănești, având mai multe informații cu privire la faptul că o femeie face comerț cu articole pirotehnice pe raza cătunului Vuliva din comuna Frătăuții Noi, au identificat-o pe aceasta, care la vederea agenților de poliție a încercat să se facă dispărută.
S-a procedat la interceptarea și legitimarea ei, comercianta de articole pirotehnice refuzând să coopereze sau să ofere date cu privire la identitatea sa.
Ca atare, s-a dispus imobilizarea femeii care a fost condusă la sediul poliției pentru efectuarea activităților de identificare și stabilire a datelor de stare civilă.
Polițiștii au aflat în acest fel că persoana care a refuzat să își decline identitatea este o localnică de 40 de ani.
În urma efectuării controlului bagajelor, au fost identificate asupra ei, într-o pungă de rafie, 970 articole pirotehnice (petarde), respectiv 16 cutii x 60 bucăți marca CORSAIR categoria 1 și o pungă de plastic în care se aflau 16 articole pirotehnice ( petarde) marca TROPIC categoria 3.
Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.400 lei pentru refuz legitimare. S-a întocmit totodată pe numele ei un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *