”Sfânta coalițiune”, pe la noi, pe la Suceava

Prezentăm, fără pretenții exhaustive, modul fructuos în care funcționează coaliția PNL – PSD, în prea cinstitul nostru județ. Cităm pe sărite:

”Un obiectiv extrem de important pentru milioane de români, asumat de PSD, este mai aproape de realizare. Începe efectiv construcția unui nou segment al autostrăzii Moldovei – A7”.

”După cum se vede, PSD demonstrează că se ține de cuvânt, nu doar de promisiuni.”

 

”Așa cum pomul se cunoaște după roade și omul trebuie apreciat după fapte. Gheorghe Flutur a reușit, din poziția de președinte al Consiliului județean Suceava, să impregneze un suflu nou în toată administrația publică din Bucovina”

”Gheorghe Flutur accelerează construirea autostrăzilor Moldovei, preluând de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, atât centura ocolitoare a municipiului Gura Humorului, cât și centura ocolitoare a municipiului Suceava, la profil de autostradă.”

„Dacă un produs din supermarket e de o calitate excelentă, meritul este al producătorului și nu al vânzătorului. Am sentimentul că PSD vrea să vândă munca și produsul PNL”

 

”Ne-am săturat ca noi să facem și alții să inaugureze, așa cum s-a întâmplat cu centura Sucevei, a Rădăuțiului, cu DN 18 și cu multe dintre proiectele duse la capăt prin PNDL realizate de noi, cei de la PSD și inaugurate de ei, cei de la PNL.”

”Lumea știe că în actuala coaliție unii vorbesc și alții fac. A trebuit să revenim la guvernare să oprim acest dezastru. Și o facem. Zi de zi de ne aflăm în slujba cetățeanului…”

(Citate extrase din comunicatele de presă ale liberalilor și social democraților suceveni din ultimele zile, din care reiese cât de bine colaborează ei, în „sfânta coalițiune” – parafrază după I.L. Caragiale –  pentru binele nostru, al tuturor)

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other