Actualitate

Sfintele Paști, Sărbătoarea Învierii Domnului. Cu părintele Gheorghe Calancea de la Bilca, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Începând din această seară, miercuri 15 aprilie, de la ora 22.00,  vă invit să urmăriți, în reluare, la postul regional de televiziune INTERMEDIA Suceava emisiunea ”Povestea Vorbei”, în care îl avem invitat pe  părintele Gheorghe Calancea, preotul paroh al Bisericii cu Hramul Adormirea Maicii Domnului din comuna Bilca.  Viața în această lume a Domnului Iisus Hristos, pătimirile, moartea și Învierea Sa, vor fi deslușite de iubitul și respectatul preot ortodox bucovinean.
Emisiunea, înregistrată în urmă cu un an, va fi redifuzată din această seară, începând cu ora 22.00, ora României, și va putea fi urmărită concomitent peste tot în lume, pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava, precum și pe contul publicației online Suceava smartpress.

Și pentru că astăzi, 15 aprilie, părintele Gheorghe Calancea împlinește o frumoasă vârstă, îi transmitem sănătate multă întru mulți ani dânsului și tuturor celor apropiați!

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *