Și-a dus concubina la spital după ce aceasta a ingerat mai multe pastile cu alcool

Ieri, la ora 20.40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați despre faptul că la UPU Suceava s-a prezentat o femeie de 29 de ani, din comuna Bosanci,  sesizând faptul că a ingerat mai multe pastile ,,Tador”.

În urma verificărilor și a discuțiilor purtate cu concubinul femeii, acesta a declarat că la 12.01.2019, în jurul orei 15.00, femeia, în timp ce se afla în una din încăperile locuinței, a consumat circa 0.7 l de Gregory`s London Dry Gin împreună cu două pastile de „Tador” și cinci flacoane de „Gluconat de calciu”. După ce femeia a ingerat produsele mai sus menționate, i s-a făcut rău, acuzând dureri în zona abdomenului.

Întrucât durerile din zona abdomenului nu au încetat, în jurul orei 18.00, concubinul a dus-o cu autoturismul personal la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava, fiind supusă investigațiilor de specialitate. În urma acestora s-a concluzionat că femeia nu necesită internarea, având diagnosticul preliminar „intoxicație medicamentoasă voluntară”.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte de natură penală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *