Și bătut și reținut de polițiști. Un bărbat băut bine, aflat sub control judiciar, bătut în zona magazinului Bucovina din Suceava a ajuns la spital după care a fost reținut de polițiști

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată ieri, 12 decembrie 2019, la ora 18:20, de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sf Ioan cel Nou” Suceava, despre faptul că la unitatea primire urgențe s-a prezentat un bărbat de 51 de ani, din comuna Horia, jud. Neamț, care a declarat că a fost agresat în zona magazinului Bucovina din mun. Suceava.

Bărbatul a declarat verbal că a fost agresat de persoane necunoscute în timp ce se afla pe str. Ștefan cel Mare din Suceava, fără să dea detalii cu privire la locația exactă sau împrejurările în care a fost agresat. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și a depus plângere scrisă pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” însă nu a dorit să dea nicio declarație. De asemenea, a refuzat să fie consultat de cadrele medicale.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale poliție a reieșit faptul că bărbatul figurează cu control judiciar și nu are voie să depășească limita teritorială a județului Neamț. S-a luat legătura cu polițistul care îl are în supraveghere și s-a trimis procesul-verbal de depistare la Poliția Municipiului Roman – BIC, urmând să se sesizeze instanța competentă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *