SIMFONII ÎN CÂMPULUNG a III-a ediţie, duminică 14 octombrie. Oraşul staţiune va fi învăluit de acordurile Filarmonicii din Chişinău

Clubul ROTARY CAMPULUNG MOLDOVENESC RARAU-BUCOVINA va organiza DUMINICA, 14 Octombrie 2018, începând cu ora 17:00, evenimentul cultural SIMFONII ÎN CÂMPULUNG A III-A EDITIE.
 Si anul acesta, campulungenii și invitații lor vor petrece o seara memorabila in compania artistilor de la FILARMONICA DIN CHISINAU „Serghei Lunchevici”, din Republica Moldova. In repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului sunt incluse piese apartinind compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe si multi altii.
 Manifestarea este dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918 și are scop caritabil.

Orașul Câmpulung Moldovenesc va fi gazda, pentru câteva ore, pentru orchestra condusa de dirijorul Mihail Agafita, iar orchestra va reuni peste 50 de artiști de elita.
Concertul extraordinar va avea loc in spațiul amenajat la BUCOVINA GRAND SALON (intrarea în Câmpulung Moldovenesc, vis a vis de PECO SOCAR), accesul în incintă făcându-se gratuit, pe baza invitațiilor distribuite de membrii rotary, în limita locurilor disponibile.
„Dăruiți comunității împreuna cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, scopul fiind si strângerea de fonduri pentru scopuri caritabile.
Organizarea acestui eveniment, SIMFONII ÎN CÂMPULUNG A III-A EDIŢIE, va fi posibilă datorită partenerilor (sponsorilor) care ni se alătură la eveniment, nume importante din mediul de afaceri local alături de autoritățile locale.
Clubul Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.
Succesul acestui eveniment este posibil numai prin participarea dumneavoastră activă, transmite Petronele Paziuc preşedintele Club Rotary Câmpulung Moldovenesc Rarău-Bucovina.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.