Simpozion regional organizat la Spitalul Județean Suceava de Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională

Săptămâna viitoare, la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava se va desfășura un simpozion regional organizat de Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională, a anunțat doctorul Mihai Crețeanu Jr., medic radiolog intervenționist. La eveniment vor participa reprezentanți ai mai multor societăți științifice medicale, precum

Societatea Română de Diabet, Societatea Română de Neurologie, Asociația de Pediatrie, Societatea Română de Chirurgie Vasculară, Societatea Română de Radiologie și Imagistică Medicală.

Una dintre temele care se vor discuta este și finanțarea deficitară a tratamentului pentru piciorul diabetic. În acest moment statul alocă prin program național suma de 1000 de lei pe trimestru per pacient ia o intervenție chirurgicală costă între 450 și 500 de euro.

În cadrul conferinței de presă desfășurată ieri la Spitalul Județean, în prezența directorului medical al unității spitalicești, dr. Mircea Macovei, purtător de cuvânt, dr. Mihai Crețeanu Jr.  l-a prezentat pe mai tânărul coleg, dr. Cătălin Lulciuc, care completează echipa de medici radiologi intervenționiști de la Spitalul Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.