Sinucidere la Șerbăuți: un bărbat de 42 de ani și-a tăiat gâtul cu un cutter. Avea probleme psihice

Aseară, pe la ora 22.00, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Șerbăuți despre faptul că l-a găsit pe fratele său de 42 ani, decedat în casa sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 11.08.2019, în jurul orei 21.45, cel care a sunat la 112 s-a deplasat la locuința fratelui său H.V. aflată în spatele casei mamei lor, pentru a-l verifica, ocazie cu care a constatat că nu poate pătrunde în casă deoarece ușa de acces este încuiată din interior. Pe geamul locuinței a observat că fratele său este culcat la podea, motiv pentru care a forțat ușa de acces, a pătruns în locuință unde la găsit pe acesta decedat.

Și-a găsit fratele prăbușit la podea, lângă pat și cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, de mari dimensiuni. Pe marginea patului lângă acesta  se afla un cuțit tip cutter cu lama deschisă. În cameră, pe pat precum și pe peretele din partea dreaptă a ușii de acces și în zona cadavrului era plin de sânge.

La fața locului s-a deplasat  și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Siret, care a constatat decesul.

H.V. era cunoscut cu afecțiuni psihice, iar în urmă cu aproximativ trei luni a mai avut o tentativă de suicid, tăindu-și venele de la o mână, fiind atunci internat la Spitalul de Psihiatrie Siret.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *